Friday, August 19, 2011

berkecamok lara

banyak bende nk terluah pabila teringat kt blog, tapi bile da bukak page, demmm!!!satu ape pon x taw nk tulis menatang ape, adoiii
but skrg kan duk tgk paper tiap2 hari duk tgk salam perantau, urghhhh....terkilan sungguh, law idak mesti ak ade kt dlam kan, wah2...bak kate cik atty "pointer is just a number".cehhh

tetibe di subuh yg hening ni, teringat pulak pasal overseas stuff. ni smua gara2 cik bapak aku tetuan haji jusoh buka radio klasik nasional n lagu Nora-hadirlah kekasih.umphhh!!


tyme kecik2 duk tgk citer "cinta antara benua" kt tv3 tiap petang after balik sekolah agama n terus pasang niat, beranagan noo ak tyme tu...xpe, cuma rezki jer belom sampi. da lenguh dah kaki ni duk turun naik turun naik pejabat MARA...ohh, i miss that moment.
dan,
saya sungguh rendukan kawan2 diploma saya tapi xtawla mereka rendukan saya or tak??ishh...





moga2 mereka berbahagia saja hendaknya di sana




13 comments:

ezzah junsu said...

rindu tu perkara biasa din. mesti diorg pun rindu din jgk. dhla din ni byk mulut n happening. mest org sntiasa igt pnya.

Anak Kampung said...

cik junsu-u just make my tears drop!

ezzah junsu said...

eh din. sorry. i dont mean it nk wat din nangis.

Anak Kampung said...

lalalal....
just kidding..

:)

H. said...

ANIP !



Rindu jugaaaaak <3

Anak Kampung said...

atty- ANIP???means?

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

kalau aku xigt ko memang nahas lah kan...kalau x..xkan aku bace blog ko kan..hak3 :)

Anak Kampung said...

cik qielaaa...nk pelok2....boleh x?

H. said...

Si Hanif tu lah. Dia kan femes emes. Haih rindunya zaman dolu dolu.

Anak Kampung said...

ohhh...clasmate ak koot sem 5...hahahah

N.L.C.A said...

rindu juak din....bila la kita nak gather lg kn...huhu

Anak Kampung said...

i miss more than that...spechless

NuR aQiLaH mOhD aMiN said...

hep..mane bole..am pun xpluk lg nie...ha3