Sunday, January 3, 2010

Mohd Nur Effendi Radzali

Malam tadi disebabkan aku terlalu bosan dan tak tahu buat mende, ak pon ajakla sahabat aku kuar teman mak mencari hadiah untuk diberi kepada Ali Hanafiah...hu2, Ali, jgn marah ehh, taw bufday ko da lame lepas, tapi tyme tu xde duet....
Mmg orang kate tyme tu ak ngah bowink giler n ,g xde geng and ak leh ajak die (Fendi) iaitu kawan ak yang tidak kurang rapatnya...

MMg best kuar ngan die, lepak2 an at the same time, ak n dia terkua citer2 yang aku tak tahu menahu selama ni...waaaaa...rahsia besar suda ade dgng a sekarang...
hu3

Berikut antara scene2 environment yang aku sempat tangkap semasa ak ngah lepak2 ngan beliau

**SekItar jam 11 malam**


2 comments:

Zahratulhayat said...

D,
sgt menakotkan la scene ko tgkp.
cam nak cari hantu jer.
hehe...

well, i still not using the mug that u give it to me. during my birthay.

hehe:)
sayang nk guna.

Anak Kampung said...

haihhh...
terharu aku...hu3