Saturday, January 2, 2010

Haish....

Hola,

Udah lama ak tak menupdate kan diri ngan blog aku nih,

Bukan x mo update tapi apabila mengenang balik apa yang berlaku pada ak dek kerana blog, adoiiiiii….x nak MAK nyah…..hahhahaha

Tapi itulah hidup kan, kalo x de masalah tu bukan hidup namenya tapi setuju tak kalo aku kate blog ni adalah penyeri hidup dikala kita nak mengadu nasib and xnak bebankan telinga orang laen?

Bagi aku la kan, bek menulis daripada duk bazirkan citer duk p bercerita ngan org laen…tapi ada gak org tak puas hati, alih2 aku gak kene…opppsss…..hhhahahahah

Tapi takpela…itulah hidup namenya…..

Back to mula2 ak berminat nk wat blog ni adalah dek kerna hasil Atty yang x jenuh2 ngadap ternet n laptop n membuat ak jeles and nk buat gak…thanks atty…hmmm, from now move on, I will share with you my experience together…hu3

2 comments:

Zahratulhayat said...

after this,
i can't tell my prob with u la?
u don't want to listen for any prab dah ed?


:(

Anak Kampung said...

hahhaha
yat...
mane ade...