Sunday, June 27, 2010

TAGGED frOm A.L.I B.A.S.S

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?
insandesa,kenapa ak pilih nama ni????
ikot suke aku laaa.....(boleh tak)??hahah

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?
http://insandesa.blogspot.com
hmmm....blog ni idea cik Husna Ahmad lar....so ak mcm jeles ngan blog die, so ak pon wat la blog senirik...
hahah..time kasih cik HUSNA

3. Apakah method dalam penulisan anda ?

#hmm...kao ak pegi mane2, mesti ak tulis,
#kalo ak saket hati dbn org, kt sini la ak ngadu
#kalo ak ase nk mencarot2, kt sini jugakla ak carik

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?
Penah...mmg penah ader, bila luahan hati aku diambush oleh org giler..
mmg giler habess!

5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?
bak kata ALI.."suda tentu tidakk.. itu keje gile,,
haha"


6. Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?
peoples, sometimes less is more oke..:))

7. Bilakah anda mempunyai blog ?
February 2009...hmm...tengs HUSNA

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?
Ak still ingt ag, Cik Husna Ahmad laa org pertama yg taw...
hahha

9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?
ade ker??ade jerww.....tapi buat kembang semamngkuk jelaaa

10. 10 orang seterusnya untuk di-tag .
nape ramai sangat??

ermm...sape ag yaaa.....
aiyoooo....
sape ag yaaaa....
Wonerewooo....

haishhh...cikgu ak ajar, da cukup da 10 tuhhh!



:))

2 comments:

cHuck HaNafi said...

wonerowo yep??
hahaha
cik maklong sape?

ade satu agi tagged oh.. jwb2

Anak Kampung said...

aikkk...
ade ag....

uhh.....


ha3