Tuesday, January 5, 2010

KucheWa Itu AmaT peDeH

2 3 hari ni memang ak ase mcmx sedap ati sungguh..ntahla napa weh...tetibe lak kan ak ni ase angin satu badan jer, cepat jernk marah orang...

kalo korang bace post ni mesti korg ase tang aku ni suke gune ayat tacing2 and aku takla sehebat followers ak yakni HAyat yang suke letak post lawak2...hahhaha

aduiii,sometimes ak ase dunia ni tidak megerti akan kehendak aku,
tidak megerti ak impiku,
tidak mengerti apa kehendakku,
namun apa daya ku kan???

Tyme happy,gumbira smua nk sesamengan kite,
tapi tang kite sedeh,adeke org datang kat aku, tanye "asal din?, hang ok ke??"
takpon kalo tyme ak tengah sesak ade ke yang datang tanye "Ko ade problem ke??"

ADA???
ADA???
ADA???

Maybe inilah ketentuan hidupku atas perbuatanku...

LANGIT TAK SELALU CERAH...SO BWKLA PAYONG PASAR MALAM.....

4 comments:

Zahratulhayat said...

haha...
terasa i D.

nape ni D?
da prob?
explain to me.

I akan tolong buka payong pasar mlm utk kamu.

:)

Anak Kampung said...

he3...
alor yattt....

besala hidup ni...

life is drama kate...hu3

yaziith su anaz said...

bakpo kuchewo banyok ngat mung??

Anak Kampung said...

besala...

nk crik publisti